mandag 28. april 2008

Ene armen


Ene armen er nesten ferdig, kun noen få omganger igjen nå :0)

lørdag 26. april 2008

Bolen ferdig

I går kveld ble bolen ferdig, så nå kan jeg endelig få strikke på retten igjen!!
Jeg er så sugen på å strikke på tunikaen min, men da blir det lett sånn at denne babygenseren blir en UFO, så jeg må bare motstå fristelsen. Vanskelig, jeg vet ;0)

tirsdag 22. april 2008

Babygenser

Nå er jeg nesten ferdig med bolen, og er veldig fornøyd med meg selv. Det er litt slitsomt på slutten, for da må jeg strikke mønster på vrangen og det er jeg ikke særlig flink til...

Har vært å kjøpt mer garn til tunikaen min også, så den skal få ta seg en tur ut av skoffen igjen. Gleder meg, for den er virkelig artig å strikke på!!

Sebastian har jeg ikke hatt framme på en stund, men han er ikke glemt. Han skal nok bli ferdig... etterhvert ;0)


torsdag 17. april 2008

En stor dag!!

Therese har lenge hatt lyst til å begynne på rideskole, og i dag kom endelig den store dagen! Vi møtte opp på Skånland stall for Thereses første ordentlige ridetime. Hun fikk ri helt selv, og hun fikk både skritte og trave. Jeg kjente at jeg fikk lyst til å ri selv, og jeg klarte ikke å la være å bry meg på sidelinjen. Det har nok vært en stor dag både for meg og Therese dette, og ikke minst for Maks som plutselig fikk et møte med dyr som var veldig store og skumle - også for han ;0)

Første møtet med Scantor


Stolt jente på stor hest. De hvite brikkene på bakken er der for at ungene skal se hvor langt ut i hjørnet de skal ri. Poenget er å ri på yttersiden av dem.
Så stolt, så stolt
Fin jente på stor hest

Sik-sakk ridning. God trening i å styre hesten
Veldig stor og fin ridehall

Babygenser


Jeg strikker mønster for tiden, og det går litt tregere enn bare ensfarget rettstrikk, men jeg storkoser meg med babygenseren og er veldig fornøyd med meg selv. Skal evnt strikke lue eller votter og sokker også. Det jeg får garn til. Blir den ikke fin?

mandag 14. april 2008

Stikkedilla

Tunikaen min har fått en midlertidig stopp. Grunnen til dette er at jeg ikke har det garnet jeg trenger, og så er det en omvei å kjøre til den butikken som selger det garnet... Derfor har jeg fått strikka ferdig enda en julegavelue, og tunikaen til Therese er (nesten) ferdig. Det som mangler på den er en knytetråd i brunt oppe i halsen (har hekla den men ikke sydd den på...), og så skal det egentlig være blomster på armene, men de tror jeg at jeg dropper. Therese er vel fornøyd med tunikaen sin, og har hatt den på seg både i helga, og på skolen i dag. Da er jeg også fornøyd, for det er koselig at de liker det man lager til dem.

Jeg har også begynt på en liten babygenser til en gutt som heter Gabriel. Å strikke til en ung mamma (19 år) syns jeg ikke er lett, men jeg kjenner at jeg er veldig fornøyd med fargevalget til genseren. Jeg planlegger å strikke lue, votter og sokker i samme. Det er størrelse 1 år, og Gabriel er bare fire uker så jeg har tiden på meg ;0)

Sebastian er fortsatt ikke ferdig... Men jeg tar et sting nå og et da, så han blir vel ferdig med tid og stunder får vi håpe ;0)