torsdag 27. november 2008

Endelig en Geisha-oppdatering



Nå har jeg konsentrert meg om "the cherry blossoms" i bakgrunnen på venstresiden og de ble nydelige syns jeg. De broderes med enkel tråd i korrsting, så det blir litt dybde i bildet på den måten. De broderes i fire forskjellige rosatoner, og så grønne stilker. Nå blir neste fokus å brodere blomstene som skal være på høyre siden oppe i hjørnet også.
Ellers, jeg vet ikke hva geisha syns om at jeg deler denne hemmeligheten, men hun trenger sårt et bad... Hun skal få det så snart hun er ferdig :0)

lørdag 22. november 2008

Maks sin stamtavle, endelig er den her :0)

Nå kan jeg begynne å tenke på utstilling igjen, dette skal bli artig. Takk Marit!!

torsdag 20. november 2008

To unge gutter

I dag fikk Maks møte Flat Coated retriver Ailo hos Berit. De er to unge gutter begge to, og så morsomt hadde de det sammen.

Får håpe det ikke blir siste gang disse to møtes :0)








tirsdag 18. november 2008

Snøkatt - mimrebilder

Her er et par bilder fra noen år tilbake. Det er en snøkatt jeg laga, øynene er telys og værhårene er laget av spagetti :0)

mandag 17. november 2008

Å lage snømann

Therese: Hei mamma nå må du komme å se på snømannen

Mamma (meg): Hvor er den?

Therese: Ute...



Therese: Det er en dame, bare så det er sagt. Det er derfor den har så stor rompe...

Jeg syns faktisk den likner på deg jeg mamma, jeg tror jeg skal kalle den Sissel

Mamma (meg): LOL!!!

fredag 14. november 2008

lørdag 8. november 2008

Skal vi danse?

Litt mer geisha


Venstresiden nederst er ferdig!


onsdag 5. november 2008

Geisha


Dagene flyr, og jeg får liksom aldri tid til å brodere noe særlig. I allefall føles det sånn. Nå er det de kjedelige restene som skal fylles igjen. To sting her, tre der. Jeg blir så glad når jeg kommer til et parti der jeg har mulighet til å brodere flere sting i samme farge. På høyre side er geisha mer eller mindre ferdig, har også fått på plass blomstene på den siden. Har jobbet med mot venstre på klærne hennes, og fått på plass enda mer av obien. Nå holder jeg på helt til venstre der det er en del som skal fylles inn, deretter blir det neste ark der det er litt som skal broderes med to tråder, og så er det mer blomster som skal broderes med enkel tråd. Litt attersting er det også, men ikke mye.