lørdag 28. februar 2009

Da er det gjort

Dette bildet har jeg sikla på lenge, men har latt vær å bestille det for det første siden det er så sinnsykt dyrt (1758,-), og for det andre siden en av hovedfargene er blå... Men i går fant jeg ut at nå er tiden inne, og nå er det altså bestilt. Nå håper jeg bare blåfargen er så mørk som den ser ut til, for da kan den alltids gå an ;0)


torsdag 26. februar 2009

Store kattedyr


Dette bildet begynte jeg på i går. Fargene var desverre ikke merket, så jeg sliter litt med noen av dem, men jeg har begynt på løvemanken der den grenser til gepardnakken. Der broderer jeg mørk brun, meget mørk brun og svart, og de tre fargene ser jeg forskjell på. Så får jeg ta problemene med de andre fargene når de kommer ;0)

Jeg har allerede klaga min nød til ororina, og noe sier meg at hun vil ha meg på tråden flere ganger innen dette broderiet er ferdig, *LOL*

tirsdag 24. februar 2009

Kattesokker ferdig

I dag ble Janne sine sokker ferdig, og nå tror jeg at jeg skal brodere litt. Føler ikke for å starte med duken, men har et bilde av de store kattedyrene som frister litt. Ellers har jeg tunikaen min som jeg vil ha ferdig, så jeg får sove på saken.


søndag 22. februar 2009

Litt mer krim

Skal anbefale litt mer krim i dag, og forfatteren er Camilla Läckberg. Personene det handler om heter Erica Flack og Patrik Hedström, og jeg liker når de samme personene går igjen i flere bøker. Koser meg masse med denne boka, som jeg har gjort med tidligere bøker fra samme forfatter. Anbefales - for oss som liker krim :0)

fredag 20. februar 2009

Da har jeg fått ny nøkkelring

Søt?
Og eierens initialer :0)

Har brukt superlim for å gjøre at kantene ikke rekkes opp, er spent på om det blir misfarga eller holder seg ok. Morsomt å brodere en sånn søt liten sak. Og jomfrutur for meg :0)

torsdag 19. februar 2009

Prosjektålanlegging

Nå er juli ferdig med attersting og alt, og august har begynt. Nå skal denne kalenderen ta en pause

Tenkte jeg skulle hive meg på dette storprosjektet... En nøkkelring med et søtt kattemotiv
Og deretter kanskje denne duken? Det er jo ikke korssting, så jeg vet ikke. Kanskje jeg burde begynne på den en gang jeg er hos mamma *ler*

onsdag 18. februar 2009

For oss som liker krim - Anbefaling!!

Leste denne boka på no time. Klarte ikke å legge den fra meg, så den passet ganske bra med forkjølelse/influensa ;0)
Nå har jeg kjøpt meg to andre bøker av samme forfatteren, de heter Skyggekvinnen (Norsk) og The Butchers Boy (på engelsk). Den siste har forfatteren fått Edgar-prisen for :0)


Kort omtaleDennis Poole, en mann i begynnelsen av førtiårene, blir funnet død i sitt eget hjem. På åstedet finner politiet lange, blonde hårstrå, og på en overvåkingsvideo fra Pooles siste hotellferie får de se en langhåret blond kvinne entre og forlate hotellrommet hans. Ut fra teorien om at den unge kvinnen kan være myrdet, begynner politiet med overkonstabel Catherine Hobbes i spissen å lete etter henne. Men Hobbes oppdager snart at den unge kvinnen er alt annet enn et offer. © DnBB AS

torsdag 12. februar 2009

Sokk

Da har jeg nesten fått ferdig første sokken, den mangler bare hælen. Men jeg syns den ser veldig liten ut. Brukte størrelse medium. Vi får se når helen kommer på plass, kanskje det blir noe helt annet da. Likte i allefall svart og hvitt sammen, ble bra syns jeg.

onsdag 11. februar 2009

Lek og morro

Hei Bine, vil du komme ut å leke?

Full fart fra første sekund

Maks må skynde seg å tisse litt også...
Det er herlig puddersnø i dag, og da er det ekstra morsomt å leke
Eller, noen må jo base litt ekstra da stakkar...
Maks er veldig masete, og Bine begynner å klare og si fra når det er nok
Da legger han seg heller ned å lurer på henne
Bine kan også søke til matmor for hjelp og støtte
Søte Bine!!
Nå er vi sliten begge to, på tide å ta kvelden

tirsdag 10. februar 2009

Honesty on the Internet

Eller kanskje ikke...?!! *LOL*Dette er iallefall ærlighet. Så langt kom jeg med broderiet før jeg måtte strikke igjen.
Denne gangen har jeg hevet meg i kast med lester/ullsokker til Janne . Sånn er det å være for seint ute med julegavene... Her er en fisk på langs på ene siden (tror det er bak)
Og en fisk på tvers på andre siden.

mandag 9. februar 2009

Maks

Nå som vi har fått sola tilbake, og dagene har blitt bittelitt lengre så tok jeg med meg både Maks og kameraet ut og gikk opp i skogkanten. Maks løp glad i vei, det ingen av oss visste var at det sto et par elger i skogkanten å venta på oss. Heldigvis stakk de sin vei når de oppdaga meg, men Maks var det visst ikke så farlig med. Må være pga de lange bena... *LOL*

En glad borzoi-gutt strekker på bena sine
Lukter spennende syns Maks, elg sikkert
Maks har vært litt tynn og skrantete i denne kjedelige tenåringsaldere, men har lagt fint på seg igjen de siste ukene.
Borzoi-gutter er raske til å løpe, så det var bare for meg å knipse villt for å få fanget lynet på film. Her er han i fullt firsprang igjen.
Maks syns nok nærkontakt med elgen var mer artig enn "ho mor", mens han var veldig opptatt av hva som skjedde i skogkanten var "ho mor" mest opptatt av å komme seg bort derfra. Han er en ramp som ikke vil inn igjen når han først er uten bånd, men når jeg sa "sitt" og ikke "kom" så ble han så forvirra at han ikke helt visste hva han skulle finne på. Den kommandoen har han tydeligvis respekt for - foreløpig *sukk*

mandag 2. februar 2009

Litt brodering og nytt garn

Det går sakte framover med Juli'en min, jeg har trodd det var en hest jeg skulle brodere men nå tror jeg det er et høylass. Kunne liksom ikke forstå hvorfor hesten trengte hjul... *flau*

Så har jeg kjøpt dette garnet. Det er et sånn "monsternøste" til 149,- og jeg får sikkert 10 skjerf av det... Vel vel, jeg har lova lillemor å strikke en genser til bamsen hennes også ;0)
Skjerfet jeg skal strikke har jeg fått oppskrift til av Mandy Lou