tirsdag 26. mai 2009

En liten broderipause

Jeg reiste på utstilling i helga, og selv om jeg hadde med meg broderiet så ble det ikke brodert så masse. Et enkelt strikketøy er jo mye lettere å pusle med, så jeg kjøpte meg noe billig garn for å sette i gang med et prosjekt jeg har planlagt en tid. For en tid tilbake så strikket jeg et babyteppe i veldig fine blågrønntoner til kattene, og de elsket det. Jeg også var veldig fornøyd med det, og har brukt det masse på utstilling, men akkurat nå så har Taiga luksusen av å ha det helt for seg selv. Tenkte jeg skulle lage ett i mer "feminine" farger, og har startet på dette:

Jeg ser for meg at den mørke rosa og den mørkebrune skal være hovedfargene, men når jeg sammenlikner det med det andre blå så burde jeg kanskje hatt bare røde hovedfarger? Kanskje den lilla? Og jeg er usikker på om jeg skal bruke den blå likevel, jeg bør kanskje se om jeg finner en rosa eller en rød farge?

Her er det blå teppet, jeg tror det er seks farger på det?

Så må jeg vise fram dette herlige broderiet Anne Marit hadde med seg til meg :0)
Det er helt nyyydelig, og jeg kan nesten ikke vente til jeg skal starte på det, men jeg har jo skapelsen, kattedyrene og mor & barn som jeg må brodere først ...

tirsdag 19. mai 2009

Kattedyrene 19.05.09


Det har kommet en liten fargeklatt på bildet, til venstre. Driver å fullfører manken til løvehannen, og nederst til venstre kan man skimte omrisset av en svart panter som blir neste prosjekt.

mandag 18. mai 2009

Maks lærer nye triks

Med noen pølsebiter og en engels tålmodighet er det utrolig hva man kan lære en borzoi. Han er ikke helt stødig på begrepet "rull rundt" enda, men han har begynt å forstå poenget. Suzana syns det er veldig morsomt å lære han nye triks, og jeg syns det er veldig artig å se på :0)


onsdag 13. mai 2009

Look who's here

Det er jo ikke så lenge siden sist oppdatering, men jeg fikk så lyst til å vise fram Mr. Leopard som har fått både øyne, nese og munn i dag :0)

søndag 10. mai 2009

Kattedyrene 10.05.09

En liten oppdatering for å trigge minnet... Så langt var jeg kommet med kattedyrene før jeg tok en pause.
Her er dagens oppdatering. Det er vel leoparden jeg holder på med? Det er mye halvsting, for den er bak løven på en måte, men det svarte er korssting, og en del av det som er på snuten og i panna er korssting. Det blir veldig tredimensjonalt på denne måten, og det er spennende å følge med på hva som dukker opp. Stor forskjell fra Skapelsen dog. Man må være mye mer konsentrert nå, for man må telle og telle på nytt for å være sikker, og man må lete mye mer på mønsteret hele tiden (ihvertfall må jeg det). Det hadde vært enklere dersom jeg hadde brukt ororina-teknikken å markert med penn, men...


fredag 8. mai 2009

Pause fra skapelsen

Nå er jeg ferdig med de to første mønsterarkene, dvs øverst til høyre. Jeg har kosa meg stort med å brodere med denne teknikken, men tar en liten pause nå for å brodere litt på kattedyrene mine.

fredag 1. mai 2009

Maks og bine

Leker i blomsterbedet...