fredag 19. juni 2009

Oppdatering kattedyr 20.0.09

Endelig er den svarte panteren på plass, så det går framover her. Nå er det kroppen på geparden og en tiger som skal på plass. Og selvfølgelig ramma rundt. Det går framover, og det liker jeg :0)

onsdag 10. juni 2009

Oppdatering katteteppe

Måtte bare vise dette teppet som jeg så smått driver med. Som dere ser er det ikke stor fremgang, men jeg bare MÅTTE ha en kontrastfarge til, og den ble grønn (elsker grønt). Ellers ble det for mye av det samme, og veldig lite "meg" i fargene egentlig. Er fornøyd med fargevalget, og syns det ble mye bedre enn den blå fargen jeg egentlig hadde tenkt å bruke


Ang broderipause eller ikke fra kattedyrene, så falt valget på "ikke" ;0)

mandag 8. juni 2009

Pause fra kattedyrene? + oppdatering


Først og fremst: Tusen takk ororina for rødbrun tråd. Du er en engel!

Nå sier jeg meg halvferdig med kattedyrene, og jeg må samtidig si meg litt lei... Det var mange halvsting på den siste katten, og veldig lyse farger som nesten ikke vises. Det er ikke så morsomt å brodere da. Samtidig ser baksiden helt forferdelig ut... Uff.

Skal tenke på det i natt, men jeg tror jeg tar fram "skapelsen" igjen i morra

lørdag 6. juni 2009

Siste dag på rideskolen

Det var dressurstevne på rideskolen i dag, og Stjernar som er min hest var opptatt. Men Therese sin Sara var ledig så hun fikk heldigvis ri. Emil, som Therese har brukt å ri, er desverre død men Sara var en veldig god erstatning. Sara var lett å ri for Therese, lydig og snill. Og Therese fikk trava masse. Den beste dagen så langt sa Therese :0)





fredag 5. juni 2009

Jeg var der

Jan Werner på nobelkonserten i 2003, en fantastisk opplevelse

onsdag 3. juni 2009

Kattedyrene 03.06.09

Jeg trodde jeg dreiv å broderte på en svart panter, men det er visst et lyst kattedyr jeg broderer på. Viser et bilde av hele bildet for sammenlikning. Har vært mye lyse tråder, og mange halvsting, og har vært frustrert over at det er masse jobb som ikke vises. Fikk likevel lyst til å oppdatere med et nytt bilde.



Så langt har jeg kommet med katteteppet. Ser at jeg må lage en stripe som passer i mellomrommet, for ellers passer det ikke med fargene. Tar litt nå og da, men er ikke akkurat noe som engasjerer meg veldig.