søndag 31. januar 2010

Meg og mamma

Vet ikke helt hvor gammel jeg var her, men 6-7 år kanskje?

torsdag 28. januar 2010

Kattevotter på bestilling

Siv er ei koselig kattedame som jeg skal besøke når jeg skal til Bergen på katteutstilling. Jeg skal bo hos henne en natt og som takk for det har jeg strikket henne et par kattevotter. Hun ønsket seg et par i grått og rosa, som passet til kjolen hun har fått sydd til utstillinger. Tror det blir bra jeg?

Grå og rosa kjole med sibirkattapplikasjoner

Ryggen

(Bildene er kopiert fra sibirkattforumet med Siv sin tillatelse)


Her er vottene jeg har strikka, passer bra tror jeg :0)
Mangler ene tommelen og så må jeg sy sammen tuppen og feste tråder. Etterpå skal jeg enten strikke kattesokker til barn, eller ta fra Skapelsen igjen.

onsdag 27. januar 2010

Ut på tur

Ute på sosial trening og tur sammen med Berit og hennes rottweiler Frida. Maks syns det var veldig spennende med damebesøk og jeg syns det var ekstra koselig å gå tur sammen med noen andre :0)

tirsdag 26. januar 2010

Litt nytt til Maks

Har handla litt på Ebay til Maks. Denne ryggsekken kommer fra England og den kjøpte jeg for 39.45 pund med frakt

Halsbåndet kjøpte jeg fra USA og for det skal jeg betale 23 doller med frakt
Nå er jeg spent på om det passer...

Radio Harstad


Radio Harstad er en radiostasjon som er drevet for og av ungdom. Kjempebra tiltak!! Suzana er med der, hun er leder for musikkutvalget og så har hun et par radioprogrammer som hun er medprogramleder for.
Nettradio: http://radioharstad.no/nettradio.php

tirsdag 19. januar 2010

Forskjellige størrelser

Her er et bilde for sammenlikning av de forskjellige størrelsene jeg har i dag. Det er voksen, ca 6-8 og ca 4-6 år :0)
Ca en cm forskjell på vottene her, og så har jeg snudd fargene.

søndag 17. januar 2010

Kattevotter til barn

Disse vottene ble veldig søte. De er strikket i mørk og lys rosa i babyull på tynne pinner. De er i størrelse 6-8 år ca. Min 10-åring fikk dem akkurat på hånda, men da passet de ikke mer enn akkurat. Har et nytt prosjekt på gang der jeg strikker med en halv str tynnere pinner og bytter om på fargene (altså samme fargene men omvendt). De er ca en cm smalere. Bilder kommer etterhvert. Skal også prøve å strikke i dette garnet med litt tjukkere pinner for litt større barn.

lørdag 16. januar 2010

Første soldagen

Første soldagen i Harstad var vel forledendag, men jeg så sola første gang i går. Jeg var på tur til ei venninne for å ta bilder av kullet hennes så jeg hadde med fotoapparatet. Da måtte selvfølgelig sola også foreviges. Herlig med lysere dager!!

tirsdag 12. januar 2010

Votter til salgs

Legger ut bilder av vottene etterhvert som de blir ferdige. Har fem par ferdige nå, men ett reiser til Tromsø denne uken.

Disse er svarte og gråmelerte. Til salgs

Disse er blågrønne og gråmelerte. Til salgs
Mørkeblå og lyseblå. Til salgs
Sort og hvit. Til salgs
Disse er brune og hvite. SOLGT
Her er nyeste prosjektet mitt, et prøveprosjekt. Votter i barnestørrelse. Strikkes i babyull på tynn pinne. Rosa og lys rosa.
Sammernliknet med voksen størrelse for å gi et inntrykk av størrelse. Skal ta et bilde når de er ferdig også.

De vottene jeg har ferdige tar jeg med på utstillinger fremover, og de kan kjøpes der.

fredag 8. januar 2010

Litt farger

Har strikka et par i blå og lyseblå. Nå er jeg tilbake på grå, men sammen med blågrønn blir det ganske så stilig syns jeg :0)

lørdag 2. januar 2010

Kattevotter til salg - tre par klare

Tre par er klare for salg. Dvs - nesten. Paret helt til høyre mangler tomlene, men det er jo en liten times jobb. Farger er, fra venstre: sort/grå, brun/offwhite og svart/offwhite

Etter å ha strikke i brunt, svart, grått, gråmelert og offwhite hele jula så er jeg klar for litt mer farger. Nå har jeg en vott på pinnen i to forskjellige blåfarger. Og mer fargerike votter blir det framover ;0)