onsdag 26. mai 2010

Bok

Åpenhjertig om forsoning
Paal-André Grinderud har igjen skrevet en gripende bok om det å være barn av en alkoholiker; denne gang i forsoningens tegn.

Hans første bok, Alene - nå igjen, vakte stor oppsikt da den kom ut i 1992. Det var en hjerteskjærende fortelling om å vokse opp med en alkoholisert mor. Nå vender Grinderud tilbake til den samme tematikken, men innstillingen er en annen. Aldri mer alene handler om forsoning, både med egen fortid og med dem som har gjort en vondt.

Historier fra virkeligheten
Paal-André forteller om sin egen kamp for å finne et tryggere ståsted i tilværelsen. Men han forteller også om en rekke andre livsskjebner. I en fortettet form som nærmer seg novellens behandler han de samme viktige temaene: Hvordan vinne frem til forsoning med seg selv og sine medmennesker?

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg har lest denne boka, og skjønte ikke helt vitsen med den. Ja, den er rå, den er sterk, den er trist (dødstrist), og den er åpenhjertig. Men noen annen grunn for at denne boka er skrevet enn at Paal-Andrè trenger et utløp for sine følelser ser jeg ikke.

tirsdag 4. mai 2010

En rett og en vrang

Fargene er jo ikke for alle, men disse vottene var ment som en gave til noen som liker akkurat disse fargene. Nå har jeg strikket X par av disse, og likevel klarte jeg å strikke feil!!!!
Nå har jeg en vott med fiskebentommel og en uten, så jeg har ett par (uten fiskebentommel) for salg.