fredag 30. juli 2010

Kattedyrene - 31.07.10

Som dere skjønner har jeg satt inn krefter på å gjøre ferdig "kattedyrene", og nå er jeg ferdig med rammen og har tatt noen småsting her og der. Nå ligger det i vaskemaskinen, deretter er det atterstingene som gjenstår :0)

La telefonen ved siden av broderiet for størrelsesvurdering :0)



Detaljer





fredag 23. juli 2010

Kattedyrene - 24.07.10

3 sider av rammen er ferdig nå. Heldigvis!! Makan til kjedelig jobb...
Jeg har forlagt ark nr 4, og det trenger jeg for å brodere øverste venstre del av ramma. Nå er jeg usikker på om jeg bare skal legge broderiet bort til det kommer til rette, eller om jeg skal vaske det først. Jeg heller veldig mot en forsiktig kattevask. Når ramma er ferdig er det atterstingene igjen. Det nærmer seg slutten nå :0)


Ute på oppdrag

Jeg liker rennende vann, fosser og elver med litt fart i. Når jeg er ute å kjører blir jeg veldig fasinert av små og større fosser i fjellene. Jeg tenker alltid at jeg bør stoppe bilen og gå bort til fossen. Oppleve den på nært hold. Men det blir jo aldri noe av. I dag når jeg kjørte Suzana til jobben, så hadde jeg med kamera og da fant jeg en liten foss som jeg måtte ta litt bilder av.

En foss med et tre som er heeelt på kanten

Hele fossen

Detaljer

Mye vann rundt fossen, også blomstene var våte
Denne blomsten ser ut som den gråter
Og så denne da, fanget den på vei tilbake til bilen
Her snakker vi om en nær-døden-opplevelse

onsdag 14. juli 2010

Jøss, et livstegn

Rammen skal på plass. Tusenvis av halvsting i beige..... Gjett om det er kjedelig!! Men tar ett og ett sting om gangen så til slutt er vi vel i mål? Men dette er altså grunnen til at det har vært lite broderi-oppdateringer her i gården. Det skjer ikke noe spennende.

I vinter strikka jeg kattesokker i lange baner. Ikke bare de jeg solgte (har btw fortsatt noen til salgs), men strikka også fire par til dommergaver til dommerne på Hålogalandkattens utstilling, så nå er et par hos Karl Preiss i Norge, et par hos Henry Hornell i Polen, et hos Kai Ruoula i Finland og et hos Albert Kurkowski i Polen. Håper de kommer til nytte :0)