søndag 18. januar 2009

Kattevotter i lange baner

Første par kattevotter er nesten ferdig. Bare en tommel igjen nå. Dette skal bli en liten overraskelse til Merja som takk for at jeg fikk kjøpe godgutten min Taiga. Dessuten er hun flink og hjelpsom, og veldig ærlig og det setter jeg stor pris på. I tillegg har pappa til Taiga, Gordey Sant-Andrè 10-årsdag snart, så de fortjener begge to at det kommer en liten oppmerksomhet i posten syns jeg :0)



Neste par kattevotter blir til Ororina, hun er ei veldig koselig kattedame som jeg ble kjent med via et internettforum for katt for mange år siden nå. Vi møtes av og til, desverre ikke så ofte, men vi holder kontakten og støtter og hjelper hverandre så godt vi kan begge to. Hun fiksa domenenavn til meg for et år siden, så et par kattevotter er snart på vei som takk (ett år forsinka *flau*). Fargene blir petrol, og lys grå tror jeg. Det tror jeg blir fint.

Dessuten har jeg et par-tre kattevenner til som fortjener et par kattevotter, men de får holde pusten til jeg ser hvor lei jeg blir av å strikke samme mønster så mange ganger. Må jo ha et par selv også ;0)
Og så skal katteklubben få et par da, til lotteriet :0)

2 kommentarer:

Linda sa...

De er så tøffe, gleder meg til å strikke både de og sokkene selv jeg.
Står øverst på ønskelista ja. Må bare bli ferdig med diverse andre prosjekter først.

S*Ja Znaju, Scrappar Liv sa...

takk Siss, jeg tar gjerne imot ett par slike votter, svart vitt duger bra :-)Håpe håpe.