mandag 16. mars 2009

ABC i ord og bilder - B for Baby

Denne idèen fiska jeg også opp hos Mandy Lou, som igjen viste meg linken til en blogg som heter ABC i ord og bilder. Artig sak som jeg må hive meg med på.
Siden jeg er oppdretter av sibirkatter, og uka starta med en ny Baby var valget for bokstaven B enkelt. Babyen er en sibirsk katt, og han heter (N)Solstorm's Isak Taiganov

6 kommentarer:

Petunia sa...

Velkommen til "ABC ord og bilder"! Kjekt at du ville være med! Og for et herlig lite nurk du har bilde av!!! Dette er baby, ja!
Sibirske katter er så flotte!
Har hatt lyst på det lenge. Har to katter nå, Todd og Silver. De er to brødre vi hentet hos dyrebeskyttelsen da de var ca tre måneder gammel. De er en blanding av skogkatt og perser. De blir 8 år i år. Du finner flere bilder av dem ved å trykke på de små bildene av dem i høyre marg i bloggen min.
Kjekt at du vil være med på dette ABC memet. Bare en liten misforsåelse. Bloggen min heter Petunia og ABC er bare en foto/ord meme/tema jeg har gående der. Ellers så handler bloggen min om alt mellom himmel og jord!

Line sa...

Så nydelig den var:0)
Vi har tre kattar, men det er vel ingen som kan bekylde dei for å vere reinrasa, he he...
Skjønne er dei no likevel.

Jonna sa...

For en knusevakker liten skapning, kjenner jeg gjerne skulle hatt en sånn en (kanskje littegranne større) å kose med :)
Fint B-valg!

Mandy Lou sa...

Søte lille babyen. Blir kjekt å se hvordan Isak utvikler seg ettersom han vokser til.

viola sa...

Åååååå...! Se på den lille nusselige! :) Tenk å være sååå liten! Du får sikkert mye erfaring gjennom katter da. Jeg elsker katter! :)

Gärdsmygen sa...

Oj så söt liten B.