tirsdag 4. september 2007

Biljardrom før og etter

Jeg har jo lovet noen bilder fra biljardrommet vårt, og nå er det vel endelig på tide.

Sånn så det altså ut. Lecablokker og murt gulv. Mats, jeg og Gunnar har lagt dragere på gulvet. Senere ble det dragere på veggen også og 7 cm isolering. På veggene ble det huntonittplater, på gulvet ble det gulvplater og tepper. Taket ble malt, ellers var det ferdig. Strømmen var også ferdig. Til slutt ble det listing og flikking.

Min kjære...

Og her er resultatet sånn som det står i dag. Hyller er innkjøpt. Greit å ha til "trekanten", kritt, øl- vinglass og andre nødvendigheter. Bildet til venstre har Mats spart på siden vi flytta sammen. Jeg ville ikke ha det i stua mi, men i biljardrommet passet det jo utmerket. Bildet til høyre har Mats kjøpt i Hong Kong.


Her er et bilde fra andre sida. Her har vi laga en "barkrok". Man må jo ha et sted å sitte mens den andre spiller? Bildet av den nakne dama + bildet til vestre (som ikke vises, men det er en hjort) har henholdsvis svigermor og svigerfar malt. Boomerangen har Mats kjøpt i Australia og så er det en drikkeflaske som han har kjøpt på loppis i sverige.

Neste prosjekt er at TV-stua der biljardbodet sto skal males. Seks liter med kaffe latte er kjøpt inn, men lengre har vi ikke kommet. Kanskje blir det noen før og etter bilder der også ;0)

I tillegg skal badet gjøres om. Det skal også males, og så skal badekaret ut og dusjkabinett inn. Do og servant må også byttes ut etterhver, for de er brune... Men det må vi ta etterhvert.

Til sist er det ny ovn som skal inn. Hvis vi får råd til det i denne omgangen. Håper det.

Jeg må også innrømme at jeg har kjøpt meg et nytt broderi... Jeg tror jeg må bli like flink som A-M til å pålegge meg kjøpestopp... Bilder kommer etterhvert.

1 kommentar:

Ororina sa...

Ser jo ut som om det ble riktig koselig nede i biljardrommet :-D Og kjøpestopp er greit å ha; innimellom... i hvert fall til neste gang det kommer penger inn på kontoen. :-P