fredag 23. juli 2010

Kattedyrene - 24.07.10

3 sider av rammen er ferdig nå. Heldigvis!! Makan til kjedelig jobb...
Jeg har forlagt ark nr 4, og det trenger jeg for å brodere øverste venstre del av ramma. Nå er jeg usikker på om jeg bare skal legge broderiet bort til det kommer til rette, eller om jeg skal vaske det først. Jeg heller veldig mot en forsiktig kattevask. Når ramma er ferdig er det atterstingene igjen. Det nærmer seg slutten nå :0)


7 kommentarer:

Ororina sa...

Er det ikke bare å brodere i vei da? Det er sikkert like mange rader som det er sting på sidene og kanskje også like mange rader under som øverst. Ser rimelig kjedelig ut ja, men du har tydeligvis stått på så det her går veien. Foreslår at du broderer ferdig før du vasker hvis du da ikke har sølt vin/te/kattepiss på det da ;)

Sissel sa...

Det var jo de ørene som stikker opp da... Må jo vite hvordan jeg skal brodere rundt dem. Men jeg fant jeg fant!!

Hva som er sølt på broderiet, tror jeg vi lar forbigå i stillhet ;0)

Anonym sa...

Det broderiet er kjempefin!:) Du er kjempeflink, og jeg blir så imponert over det kjempeflotte mønsteret!:)

Jeanett sa...

Hei :) jeg ser på dette bildet du har brodert her, hvor fikk du tak i det? eller har du funnet det på selv? jeg leter etter et broderi av en gepard, men klarer ikke å finne noen verdens ting! og det broderiet ditt med alle de kattedyrene på var helt fantastidk!! Kunne tenke meg å brodere akkurat det samme bildet faktisk! Har du noen tips om hvor jeg kan finne det?
Mvh Jeanett

Jeanett sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sissel sa...

Hei Jeanette

Sjekk linkene på siden her i bloggen, under "på handletur". Der er det mange fine nettbutikker å handle i. Jeg tror jeg har kjøpt dette hos Ateljè Margareta, men det kan hende du finner fine ting under de andre linkene og. Lykke til!

Jeanett sa...

Tusen takk :)