mandag 22. september 2008

To mesterkokker

I dag hadde jeg den glede av å sitte på dataen mens mine to små håpefulle laget middag. Her er dagens meny:
Stekte svinekotletter

Marinert i provencemarinade, deretter stekt i ovnen og grillet de siste minuttene


Creolsk ris

En halv kinesisk hvitløk (eller ca tre fedd), og en halv løk surres i olje til løken er blank. Evnt også finhakket paprika. Krydres med aromat, salt, peppermix og carry. Deretter tilsettes ris og vann, kokes opp.


Brunsaus

Laget fra bunnen av etter bestemors oppskrift. Her hadde mesterkokkene lite hjelp fra mamma siden sauselaging aldri har vært min sterke side...


Til dessert laget mesterkokkene sjokoladefromage til seg selv, mens mamma fikk en ferdig kjøpt karamellpudding.

Maten smakte helt fortreffelig, og nei - ingen av disse ungene er til salgs ;0)

2 kommentarer:

Ororina sa...

Herlig med unger som kan lage mat :-) Men liker du ikke sjokoladefromasj du da?

Anonym sa...

Hmm.... Har jo sagt jeg vil adoptere Suzana ;-))
Flinke jenter !!!

Berit