Stekte svinekotletter
Marinert i provencemarinade, deretter stekt i ovnen og grillet de siste minuttene
Creolsk ris
En halv kinesisk hvitløk (eller ca tre fedd), og en halv løk surres i olje til løken er blank. Evnt også finhakket paprika. Krydres med aromat, salt, peppermix og carry. Deretter tilsettes ris og vann, kokes opp.
Brunsaus
Laget fra bunnen av etter bestemors oppskrift. Her hadde mesterkokkene lite hjelp fra mamma siden sauselaging aldri har vært min sterke side...
Til dessert laget mesterkokkene sjokoladefromage til seg selv, mens mamma fikk en ferdig kjøpt karamellpudding.
Maten smakte helt fortreffelig, og nei - ingen av disse ungene er til salgs ;0)
2 kommentarer:
Herlig med unger som kan lage mat :-) Men liker du ikke sjokoladefromasj du da?
Hmm.... Har jo sagt jeg vil adoptere Suzana ;-))
Flinke jenter !!!
Berit
Legg inn en kommentar