torsdag 26. februar 2009

Store kattedyr


Dette bildet begynte jeg på i går. Fargene var desverre ikke merket, så jeg sliter litt med noen av dem, men jeg har begynt på løvemanken der den grenser til gepardnakken. Der broderer jeg mørk brun, meget mørk brun og svart, og de tre fargene ser jeg forskjell på. Så får jeg ta problemene med de andre fargene når de kommer ;0)

Jeg har allerede klaga min nød til ororina, og noe sier meg at hun vil ha meg på tråden flere ganger innen dette broderiet er ferdig, *LOL*

5 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Oi, er det dette du holder på med ja! Her blir det nok mange veldig like farger å forholde seg til. Men bildet er kjempefint. Den ene katten stiligere enn den andre. Lykke til!

Ororina sa...

Stilig! Har sikla litt på dette jeg også ;) Ser det er Dimension, så da betyr det kanskje flere tråder i ulik farge i nåla? Halvsting også kanskje? Dimension-bildene bruker å være morsomme å brodere ettersom det bruker å være litt utfordring i dem.

Sissel sa...

Ja, det er mye rart jeg skal gjøre her. Noen tråder er tjukke ulltråder, og så er det tråder av forskjellige farger osv. Spennende.

Men fargene er alt for like, og det hjelper ikke at de ikke har nummer slik at jeg blir sittende å klø meg i hodet og banne mer enn jeg broderer.

Føler på meg at dette er en potensiell UFO pga dette med fargene :0(

Ororina sa...

Ulltråden er vel bare til for at du skal vite hvilken trådpalett de trådene den er knytta sammen med skal tilhøre ;)

Sissel sa...

*uuups*