søndag 15. juni 2008

My first kit

Dette broderiet dumpa ned i postkassen heromdagen, det var en overraskelsesgave til Therese fra Ororina , og den falt absolutt i smak :0)

I dag begynte Therese på den store jobben, og hun elsket det!!! Det kom kommentarer som "Dette skal jeg aldri selge", "denne puta skal jeg og Suzana dele", "det er faktisk morsomt å broderere" og "jeg gleder meg til å se hvordan det blir når det er ferdig".

Så langt kom Therese i dag, er hun ikke flink? Se hvor stolt hun er :0)
Arbeidet med lestene til Suzana går framover, og er veldig morsomt. Disse lestene strikkes av mangefarget garn, men jeg har allerede planlagt restegarnsokker. Spørs om det dukker opp noen slike som dette under noen juletrær i år, vi får se.
Her har det blitt ganske mange orange ruter på samme sted, det irriterer meg litt men det blir nok bedre når jeg får på plass de to siste radene med ruter.
Som alltid får jeg hjelp til handarbeidet...

2 kommentarer:

Mandy Lou sa...

De sokkene ser ordentlig fine og kunstneriske ut. Gleder meg til å se når de er ferdige. Fint for deg at du har slik god hjelp med strikkinga også. :)

Koselig at Therese fikk seg et broderi og likte det så godt. Sikkert ikke lenge til hun er ferdig hiver seg over et nytt prosjekt.

Ororina sa...

Ja, du skal se hun tar over dine UFO'er snart ;-)