fredag 7. august 2009

Kosetur til Lavangen


Jeg har flyttet noen av innleggene mine hit fra (N)Solstorm's-bloggen min siden den legges død på ubestemt tid. Dere får bare overse at de er på engelsk, denne bloggen vil fortsatt være på norsk. Nå som dette blir min hovedblogg, kan jeg kanskje få rota meg til å oppdatere den jevnlig, og lord behold - it happends!!

I går ble vi bedt til Sonja og co i Lavangen egentlig ved en tilfeldighet. Pia skulle hente sin Sarcha der oppe, og da fant jeg ut at jeg kunne joine. Da jeg hørte at Mayen og Gilles også skulle komme med sine hunder var det ikke lenger noen tvil. Dette kom til å bli morro!! Og det ble gøy både for to- og firbeinte. Hundene leka og kosa seg i hundegården, mens vi gikk ned i fjæra der vi tente bål, grilla pølser og skåla i rødvin. En deilig dag og kveld!!!

Noen bilder fra dagen

Dette er Sizarka og Sarcha. Eldst og yngst i flokken. Jeg ELSKER fargen til Sizarka!!


Mayen ville stille opp Sarcha så oppdretter Bjarte fikk se henne.


Vakre Sizarka


Hodebilde av Sarcha


Og enda et


Mayen og Gilles jakter nok mer elg enn ulv, så de har en elghund også, Jämthunden Nova


Marit har også lyst til å se hvordan Maks ser ut, og når man har en som Mayen i nærheten, som forstår seg på vinkler og ryggbuer osv så blir hundene oppstilt så man får tatt skikkelige bilder av dem. Takk for hjelpen Mayen.


En glad gjeng på 5 borzoi og en jämthund


Nova syns Maks ble litt i overkant masete på Sarcha og ville passe på henne. Maks er såååå forelsket og tenker bare på en ting så snart han ser den nesten kritthvite deilige lille damen <3


Grilling i fjæra. Utrolig koselig!!


Sonja kunne vel ikke funnet seg en mer passende t-shirt


Søte snille Sonja :0)


Bålkos i fjæra


Jepp, jeg nyter å være på tur.

1 kommentar:

Gjersvik & Johansen sa...

Flott bilde av en flott jamthund:) ELSKER DEN RASEN!