onsdag 12. august 2009

(N)Solstorm's katteri

Jeg har valgt å avslutte bloggen om katteriet mitt. Grunnen til dette er at jeg i det siste har opplevd at min åpenhet ikke alltid er så bra. Det kan virke som noen syns det er bedre å bli snakket etter munnen, enn å få servert sannheten og så godta at man er forskjellig og tar ulike valg. Men siden kattene er en så stor del av livet og hverdagen min, vil det komme noen katteoppdateringer i denne bloggen av og til.

Bissan, mitt hjerte! Her ser det ut som hun har sovnet over Thomas Hylland-Eriksen. Er det tilfeldig at hun velger en sosialantropolog når hun velger litteratur?
Taiga fant ut at han ville markere litt for noen mnd siden, og har fått flytte på badet og i kattegården i sommer der han heldigvis ikke har markert. I de siste par ukene har vi prøvd å slippe han inn i stua igjen, og han har ikke markert!! (bank i bordet). Jeg tror nok det var lille Isak som gjorde at monsemann ble så tissatrengt, for nå som han er borte klarer far å holde seg. Forholdet til Maks har ikke endret seg, de er like gode venner som e alltid har vært. Taiga storkoser seg som en del av familien igjen, og har brukt de siste dagene til å jakte på disse lekemusene. Han bærer rundt på dem, slenger dem ned trappa og henter dem opp igjen. Han er en supercool gutt. Han er jo også en stor kosebamse og fang-gutt, men siden Summer ikke tåler å se at noen andre sitter på fanget mitt så blir kosestundene korte. Taiga gir seg alltid når Summer kommer og krever å kose på fanget hun også.
Far og barn? Ja, det er nok det Maks tror han er. Vi har enda ikke fortalt at han ikke er katt, vi har bare sagt at han er litt storvokst... ;0)
Summer har fått snusen i at hun snart skal på utstilling, og da er det viktig å være pen på håret. Bagheera skal slå følge med henne, men Taiga får være hjemme denne gangen. Han er veldig nedrøytet og skal få slippe å stille naken på utstilling. Istedenfor Taiga skal vi ta med lille Isak så han får litt trening både på reising og utstilling.
Summer har utviklet seg i rekordfart, og er nå en meget vakker ung dame syns jeg <3>Summer nyter også å være en del av familien. Sånn ligger man når man føler seg helt trygg sier go'jenta vår
Summer er verdens koseligste katt. Hun bare koser, maler og tråkker hele tiden. Så snart man snakker til en katt, eller hunden, så er hun på fanget. Her ligger hun å maler og tråkker i luften. Hun er sååå deilig! <3

1 kommentar:

Synnøve sa...

oi.. skal si Summer er blitt damete :D