torsdag 10. januar 2008

Sosialantropologi

Har begynt å lese fag, og først ut er denne boka: http://www.press.uchicago.edu/cgi-bin/hfs.cgi/00/16429.ctl

Litt tungt å begynne, men håper den blir mer interessant etterhvert. Nå tror jeg at jeg skal legge fra meg boka for i dag, og heller ta fram Sebastian. Har fått Ateljè Margarata-katalogen, og har bestilt meg en solsikke-løper :0)

Bestilte også denne skogsfeen til mamma

5 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Den løperen er jo fin. Jeg dvelte litt ved den selv, men slo den fra meg. Tror jeg... Syntes det var dårlig med fine løpere i katalogen.

Sissel sa...

Jeg falt pladask for denne. Hadde også lyst på den store duken på s 49, men den får heller vente litt tror jeg. Må vel først gjøre ferdig de siste stingene på juleduken min.

Mandy Lou sa...

Å ja! Den duken er lekker. Og så masse arbeid da. Har nå bestilt kattebilder fra side 19 og 84. :)

Ororina sa...

Den solsikkeløperen sikler jeg på jeg også. Nydelig! Får jeg "låne" mønsteret når du er ferdig hvis jeg fortsatt har lyst til å brodere den? Og broderiet av skogsfeen har jeg også - liggende. Den er bare helt nydelig! Gleder meg til jeg skal begynne på den. Blir vel en gang når jeg er ferdig med de prosjektene jeg har på gang nå.

MandyLou: De på s84 er jo bare råsøte. Bestilte du begge kattebildene på side 19? Hvis ikke, hvilken av dem gikk du for?

Mandy Lou sa...

Ororina: Det ble de (8?) kattungene i kurven. Og så ble det de tre nissekyss-kattene. Man er jo kattegal så. Håper de kommer fort og at det er mye arbeid på dem. Kjedelig å bli ferdig i en fei liksom.