fredag 14. desember 2007

"Tove-trollet" har tatt meg...


Det lille jeg hadde strikket på sitteunderlaget måtte jeg rekke opp igjen. Jeg måtte jo strikke med dobbelt garn. Heldigvis går det fort å strikke riller, så jeg ble halvferdig med første sitteunderlag i går. På bildet er de trefarget, men jeg skal lage dem ensfarget og så kanskje lage litt pynt på dem i andre farger. Er spent på hvordan de blir. Har også "fått bestilling" på et par votter, så det blir neste prosjekt (sikkert for at A-M skal vinne konkurransen om å bli først ferdig med kattebildene, hehe)


Nei, denne vesken har jeg ikke laget selv. Jeg satt på kvelden og forkynte om at tova vesker ikke var noe for meg. Dagen etterpå gikk vi på et julemarked, og der fant jeg denne. Den er mørkere på bildet enn den er i virkeligheten. Jeg falt pladask for den, og måtte bare ha den! Blekkspruten er pyntet med perler, noe som forandret hele veska. Jeg syns den er helt nydelig, og må vel inntrømme at jeg har blit fanget av "tove-trollet"
:0) Til sist må jeg vise hva som kom i posten fra Ateljè Margareta i går. Tre pakker med bokmerker som jeg skal brodere. Jeg syns de er helt nydelige. De skal få vente en stund dog.

5 kommentarer:

Ororina sa...

Du har ikke mulighet for å scanne inn mønsterene og sende over til meg? ;-)

Ororina sa...

Blekkspruten så skikkelig tøff ut! Skjønner godt at det der var ei veske du bare måtte HA.

Ororina sa...

og forresten... jeg hadde tenkt å gjøre ferdig en UFO og et bilde i samme serien før jeg heiv meg over bildene av Sebastian og Jasper, så det kan jo hende du har fått ferdig Geishaen lenge før jeg er ferdig med mine prosjekt.

Sissel sa...

Klart jeg skal se hva jeg kan fikse når det gjelder mønster. Så vidt jeg husker så var det et til du skulle ha? Kattene? Det broderiet har blitt litt borte i rotet mitt, men det kommer nok fram igjen en dag serru ;0)

Vi får nå se når det gjelder Jasper og Sebastian. Jeg gleder meg veldig til å få dem på veggen, så det kan godt hende jeg må gjøre dem før jeg fortsetter med geishaen...

Ororina sa...

Ja, de to kattene ser så søte ut, men nå har jeg altså bestemt meg for at jeg ikke skal begynne på dem før du begynner på dine to :-P