lørdag 8. desember 2007

Overraskelse i posten

Før helga kom det en pakke fra Ateljè Margareta som jeg ikke gadd å åpne, for jeg visste jo hva som var i den. Eller, rettere sagt, det trodde jeg. Først i dag åpna jeg den, og fikk meg en liten overraskelse. Det var jo Jasper og Sebastian som kom! Jeg har helt glemt at jeg har bestilt dem, men nå er de altså her. Kjolen begynner jeg å bli ferdig med. Er ferdig med forstykket, og har bare litt av bakstykket igjen. Så er det kanter og så disse pyntegreiene til slutt da. Lillemor vet enda ikke at hun skal få seg kjole til jul, så jeg er spent på om hun liker den. Bladde gjennom mønsteret i dag, og fant noen utrolig søte tovete "muse-tøfler". Det blir vel neste prosjekt :0)

Spørsmålet er bare når jeg skal bli ferdig med geishaen og juleduken min? For ikke å snakke om Sebastian og Jasper... Den tid den sorg.

Har forresten enda ikke funnet en bok å lese. Spørs om jeg må hive meg på noe av det jeg har liggende. Hvem vet, kanskje det er mer spennende enn det virker?

Bilde fra i dag:

4 kommentarer:

Ororina sa...

Skal vi ta en konkurranse på hvem som blir først ferdig med disse to kattebildene? Jeg har ikke mulighet til å begynne på mine før på nyåret, så det har ingen hast ;-)

Sissel sa...

Tja... konkurranser har jeg vanskelig for å motstå. Jeg slår selvsagt i på den!

Mandy Lou sa...

Hva er vitsen med konkurranse da? Jeg har jo allerede vunnet. He he! Men dere kan jo ta meg på innramminga. For der har det stoppa opp for meg. :)
Lykke til med broderinga!

Ororina sa...

Mandy Lou: Jeg og Sissel kan jo konkurrere om hvem som blir #2 :-P